24 d'abril de 2024

Roger Puigbò es queda a un pas de la medalla de bronze en els 800 metres, però millora el rècord estatal

Aquest dimecres Roger Puigbò i Rafa Botello disputen la Marató

El Ter 16 de setembre de 2008 a les 10:49
Roger Puigbò, el primer per l'esquerra, en la final de 800 metres
L'atleta de Sant Julià de Vilatorta, Roger Puigbò, es va haver de conformar amb la cinquena posició en la final dels 800 metres T53. L'osonenc va acabar en la cinquena posició en la final disputada aquest dilluns. Va fer un temps d'un minut 37 segons i 50 centèsimes.

Aquest temps va rebaixar en quasi dos segons el seu millor temps i rècord estatal establert a Atenes l'any 2004. I es va quedar a cinc centèsimes de la medalla de bronze. D'altra banda, també dilluns es van disputar les tres semifinals dels 1.500 metres amb la participació del manlleuenc Rafa Botello, que no es va poder classificar per la final, després d'acabar en vuitena posició la seva sèrie.

Aquest dimecres, a dos quarts de vuit del matí (hora xinesa), es disputarà la Marató amb sortida des de la plaça de Tian'anmen i arribada a l'Estadi Nacional.

La final va ser molt ajustada i l'osonenc es va quedar a cinc centèssimes del bronze