25 d'abril de 2024

Dol a La Salle de Manlleu per la mort del professor Melcior Marichalar

El centre suspèn les classes d'ESO d'aquest dilluns

El Ter 15 d'octubre de 2012 a les 11:08
Una imatge de la faceta esportiva de Melcior Marichalar, al centre. Foto: Viladrau Digital
Aquest dissabte va morir, als 62 anys, Melcior Marichalar, professor de La Salle de Manlleu durant més de trenta-set anys. Tota la comunitat educativa de La Salle Manlleu (Germans, professors, AMPA, pares, alumnes i antics alumnes) ha penjat una notícia a la pàgina web del centre en què diuen que s'uneixen al dol de la família.

El coordinador de Batxillerat, Vicenç Devesa, ha parlat de la seva "llarga trajectòria com a professor de l’escola" i de la vinculació "a les activitats extraescolars esportives", cosa que fa que "un munt d’alumnes i exalumnes han tingut en ell un punt de referència".

"Volem restar al seu costat recordant en Melcior i tot allò que hem compartit amb ell al llarg de la seva vida entregada a la tasca d’educador", expliquen, i afegeixen que Marichalar ha estat "un exemple de fortalesa i lluita" que "ens ha d’esperonar a tirar endavant". El curs passat "el va acabar amb normalitat i ja estava prejubilat, però no va poder començar aquest curs amb normalitat i ha anat tot molt ràpid".

Marichalar va tenir una etapa com a regidor de CiU a l’Ajuntament de Manlleu, de 1983 a 1987. A més de regidor d’Esports va estar implicat en activitats esportives al Consell Comarcal i a les 24 hores de futbol sala que s’organitzaven a Manlleu. Va ser entrenador de bàsquet i va organitzar arbitratges a nivell comarcal.

L’acte d’enterrament tindrà lloc aquest dilluns 15, a 2/4 de 4 de la tarda a la parròquia de Santa Maria de Manlleu. Per aquest motiu se suspenen les classes d’ESO d’aquest dilluns a la tarda. A la missa hi haurà "el testimoni dels alumnes i de companys del professorat que han viscut molt temps amb ell".
Etiquetes:
Ràdio Manlleu