25 d'abril de 2024

Ramon Julián acaba cinquè a la tercera prova de la Copa del Món d'escalada esportiva

Ramon Julián disputarà els pròxims caps de setmana dues competicions de la Copa del Móon, a Àustria i Bèlgica

El Ter 17 de setembre de 2008 a les 12:08
Ramon Julián a Berna
Aquest passat cap de setmana a Berna ha tingut lloc la tercera prova de la copa del món, amb la participació de l’escalador de Manlleu, Ramon Julián. El divendres a la tarda van tenir lloc les vies classificatories. En aquesta primera fase, els nois es dividien en dos grups, la via 1 i la via 2, i a en Ramon li va tocar la via 1. Una via molt rabiosa, amb passos difícils sobre preses rodones.

En aquesta fase, va ser l’únic de fer Top a la via del seu grup. Dissabte al matí, va tenir lloc la via de la semifinal, en la qual, els equipadors van muntar una via molt difícil, de presses molt petites i passos realment de molta dificultat i amb poca visibilitat. Ramon Julián va caure i va passar a la final en vuitena posició.

A la tarda, va tenir lloc la final, i en aquest cas, els equipadors van muntar un altre estil de via, on es van decantar per fer-la buscant moviments llargs i de bona presa, cosa que a en Ramon no li va afavorir gens ni mica. Al final, va quedar en cinquena posició, a només dues preses del primer classificat.

Els dos següents caps de setmana, hi ha les dues properes competicions de la copa del mon, concretament a Àustria i Bèlgica, en les quals en Ramon intentarà millorar els resultats obtinguts fins ara i escalar posicions a la general de la copa, en la qual ocupa la cinquena posició.
Etiquetes:
Esports