23 d'abril de 2024

Per primera vegada Osona tindrà un circuit de duatlons de muntanya

El circuit comença aquest cap de setmana amb l'organització de la Duatló de Bellmunt

El Ter 18 de setembre de 2008 a les 11:00
La presentació del circuit de duatlons es va fer al Consell Comarcal d'Osona, ens que hi dóna suport
La iniciativa ha sorgit després que els organitzadors de les diverses duatlons que es feien a la comarca s’hagin proposta estructurar-les a partir d’un calendari conjunt. El circuit començarà aquest cap de setmana amb la duatló de Bellmunt, que celebra la quarta edició. L’objectiu del circuit de duatlons ‘Terra Endins’ és promocionar aquest esport i fomentar la participació a les curses que s’organitzen a la Catalunya interior.

Josep de la Mora, responsable de la secció de triatló del Club Natació Vic, explica que els participants es podran inscriure en cada una de les proves, que puntuaran separadament.

A partir dels resultats en cada una de les duatlons es comptabilitzarà la puntuació final i es determinarà el guanyador del circuit. El vencedor tindrà les despeses pagades per participar al campionat d’Espanya de duatlons. El circuit també premiarà els ciclistes que participin en totes les proves.

Cal destacar que els vencedors del circuit seran coronats amb la barretina catalana, amb l’objectiu de reivindicar aquest element. Després de Bellmunt es farà la duatló del Voltreganès el 28 de setembre, la de Puigreig el 2 de novembre, la de Gurb el 16 de novembre, la de Folgueroles l’11 de gener i la de Centelles el 29 de març. El circuit, en principi, compta amb sis proves, però està obert a noves duatlons que es puguin organitzar a Osona.

Circuit de duatlons 'Terra Endins'

Etiquetes:
Esports