25 d'abril de 2024

El Fotoprix Vic de tennis taula debuta a la lliga aquest dissabte rebent La Selva

L'equip vigatà s'ha reforçat amb el fitxatge de la sueca Matilde Ekholm que substitueix Carla Nowen

El Ter 18 de setembre de 2008 a les 18:22
Equip del Fotoprix Vic aquesta temporada
Aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda, el Fotoprix Vic disputarà el primer partit de la superdivisió estatal femenina al seu recinte de joc, contra el FDC La Selva, tercer classificat la temporada passada. L'enfrontament representarà el debut de la número 1 de la selecció sueca, Matilde Ekhom. Les altres components del Fotoprix Vic seran la xinesa Wang Tingting, Sara Ramírez i Nadina Riera.

L’objectiu del conjunt osonenc, dirigit per Miquel Duran, és el de continuar lluitant per estar entre els millors, conscient que serà molt difícil optar a algun títol a causa del gran nivell de la major part d’equips de la superdivisió. L’any passat el Fotoprix Vic va ser subcampió de la lliga i de la Copa de la Reina i enguany tornarà a tenir com a màxim rival el totpoderós UCAM Himoinsa Cartagena, que aquesta temporada ha vestit un equip milionari, amb la finalitat de revalidar els títols estatals aconseguits l’any passat i guanyar, per primer cop, el Campionat d’Europa per equips ETTU Cup.

Les vigatanes s’han reforçat amb la incorporació de Ekhom i intentaran superar a rivals de gran entitat com CN Mataró Quadis, FDC La Selva, Dos de Mayo de Madrid o Collosa de Valladolid, entre d’altres, i sorprendre al superpotent Cartagena, en el qual, la xinesaYanfei, nacionalitzada espanyola, que era la número 1 de l’equip passarà a ser la segona o tercera jugadora. La temporada passada el Fotoprix Vic va ser l’únic equip capaç de vèncer al Cartagena a la lliga i ho va fer en els dos encontres disputats, però aquest any serà molt més complicat.
Etiquetes:
Esports