26 d'abril de 2024

El 3r Pop-up ExPress de Manlleu ja té les portes obertes a l'antiga Cooperativa

És un espai de comerç i d’oci que també ofereix altres elements diferents com tastos o els garbuix de música

El Ter 1 de desembre de 2012 a les 13:37
Amb la façana s'endevina el que s'amaga a l'interior de l'antiga Cooperativa. Fotos: Constanci Navarro-GFM
Aquest dissabte 1 de desembre s’inaugura la 3a edició de la Pop-up Store a Manlleu. Una botiga pop-up és una botiga efímera que apareix i desapareix en un període de temps curt i que permet durant aquest temps presentar una línia de productes. En el cas de Manlleu es planteja com una botiga de botigues que aprofiten la campanya de Nadal per unir-se, enguany s’arriba al voltant de 70 comerços que ensenyen els seus productes en un mateix recinte.

Núria Macià, directora de l’OPE Manlleu, ha explicat que "com que a Manlleu hi ha falta de continuïtat lineal de comerç, el fet d’ajuntar-ho tot en un mateix espai permet ensenyar la varietat de productes que hi ha", a més, aquelles botigues que estan més apartades poden gaudir d’un aparador al centre de la ciutat.

En la seva primera edició al Nadal de l’any passat hi van haver 55 botigues participants, la segona edició va comptar amb 63 comerços, i en aquests moments n’hi ha apuntats 71 per aquesta nova edició. En aquesta ocasió, la botiga pop-up juga amb el fenomen sorpresa pel seu canvi d’ubicació, ha deixat el local del C/ Enric Delaris i s’ha traslladat a la Plaça Fra Bernadí. Núria Macià ha dit que l’antic local, tot i que oferia un estil més vintage, era massa vell i per això es va proposar reconstruir amb un format diferent l’antic local de la Cooperativa que ara pertany a l’Ajuntament de Manlleu.

Des de l’organització estan satisfets amb els resultats, i el seu objectiu és "demostrar que es poden fer botigues diferents, en espais diferents, amb molt pocs costos". S’espera que el nou local, que gaudeix d’una ubicació excepcional, tingui una major afluència de públic.

És un espai de comerç i d’oci que també ofereix altres elements diferents com ara el garbuix de música els dissabtes al migdia o tallers i tastos que organitzen les mateixes botigues. Enguany com a novetat es faran tallers d’scrap-booking, una tendència nova que consisteix en fer àlbums de fotografies, targetes, receptaris, etc. amb paper de manera artesanal. Els sectors d’estètica i perruqueria ofereixen també alguns tallers interessants com ara el d’automaquillatge i el de diagnòstic de l’estat capil.lar. La botiga Pop-up pretén oferir un espai on la gent pugui passejar-s’hi mentre descobreixen el potencial comercial de Manlleu. L’espai estarà obert des de dissabte 1 de desembre fins a dissabte 5 de gener. Es poden consultar els dies, els horaris i les activitats a www.manlleu.cat/express

Imatge de l'interior

Imatge de l'interior

Etiquetes: