26 d'abril de 2024

Els Mossos activen el Pla Grèvol per millorar la seguretat durant la campanya de Nadal

L’operatiu Grèvol a la comarca d’Osona l’integraran Mossos d'Esquadra i policies locals

El Ter 5 de desembre de 2012 a les 17:32
Una imatge d'integrants de l'operatiu
L’objectiu és reduir l’activitat delinqüencial que es registra durant aquest període, garantir la seguretat a la mobilitat en la xarxa viària i en els transports públics i mantenir els nivells de convivència. L’operatiu Grèvol a la comarca d’Osona, l’integraran Mossos d'Esquadra, Guàrdia Urbana de Vic, la Policia Local de Manlleu, la Policia Local de Torelló i la Policia Local de Tona.

Aquest treball conjunt implica la coordinació per donar el màxim d’eficiència i eficàcia en la prevenció i resposta als objectius de l’operatiu. Una part d’aquest treball conjunt el reflecteix el patrullatge mixt, format per agents dels diferents cossos policials, no obstant cada cos policial realitzarà les seves tasques habituals i es compartiran problemàtiques per avaluar-ne les causes i conseqüències i afrontar-les amb un treball conjunt i integral.

El dia 3 de desembre a les 12 es van reunir els diferents cossos policials esmentats a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Vic, allí es va plasmar l’acord i l’inici de la campanya.
Etiquetes: