25 d'abril de 2024

'Vet aquí un gat' arrenca l'últim trimestre de la temporada del MIT petit de Manlleu

Aquesta serà la darrera activitat que es farà a l'aire lliure, la resta seran dins del MIT

El Ter 19 de setembre de 2008 a les 14:00
Una activitat del MIT petit del juny
Amb l’espectacle “Vet aquí un gat” aquest diumenge arrenca el darrer trimestre de la temporada del MIT petit, la programació gratuïta pensada per a nens i nens i organitzada pel Museu Industrial del Ter. Joan Barri, animador i narrador, presentarà l’espectacle “Vet aquí un gat”, que conté molts elements visuals i interacció amb els infants, tal com explica David Rebollo, del Museu Industrial del Ter.

Els contes que en Joan Barri presentarà es podran sentir a partir de les 12 del migdia, aquest diumenge i seran els darrers que es podran fer a l’exterior del museu. Per qüestions climatològiques, les propostes següents ja es faran a l’interior del MIT.

L’actriu i narradora Jordina Biosca serà l’encarregada, el 31 d’octubre de fer el segon MIT petit de la temporada amb l’espectacle “El petit eriçó”. El darrer espectacle programat serà el 28 de novembre amb Contes en una ampolla. En Gil Llopart, el narrador, acompanyat del grup Gil i els ratataplam i el músic Marcel·lí Druguet interpretarà un seguit d’històries acompanyades de cançons.
Etiquetes:
Cultura