26 d'abril de 2024

73 establiments de Vic reben el distintiu SICTED

La jornada estava adreçada a totes les empreses i entitats participants en la implantació del SICTED

El Ter 19 de setembre de 2008 a les 17:30
L’acte s’ha portat a terme aquest dijous a la Casa Llotja de Mar de Barcelona
Un total de 73 establiments de Vic han rebut aquest dijous, 18 de setembre, el diploma SICTED (Sistema de Qualitat Turística en Destinació). Aquest diploma és un reconeixament al seu esforç per la implantació d’aquest sistema de gestió turística. El lliurament s’ha fet efectiu aquest matí en el marc de la 2a Jornada Interdestinacions de la implantació del Programa Sicted a la província de Barcelona, que s’ha celebrat a la Casa Llotja de Mar, a Barcelona.

Els establiments que han rebut el distintiu són les següents: Agroalimentària de Savassona, Aircat.cat, Associació Vic Informadors, Baló Tour, Braseria El Caliu, Casa Rural Mas la Riera, Coqueria Cucafera, El Gravat, Estanc Crivillés, Guàrdia Urbana, Oficina de Turisme de Vic, Institut Municipal de Promoció i Economia de Vic (ImpeVic), La Creperia, La Tralla, L’Albergueria, Museu Episcopal de Vic, Llibreria Mater, Mc Donald’s, Museu de l’Art de la Pell, Òptica Estrada, Osona Turisme, restaurant Ca l’ “U”, restaurant Casino de Vic, restaurant El Jardinet, restaurant L’Auca d’en Jordi, restaurant Melba, Taxi Enric Sánchez, Taxi Ramon Verdaguer, Taxi Jordi Padrós, Taxi Jordi Pou, Taxi Josep Arumí, Taxi Lluís Soler, Taxi Toni Bosch, Temple Romà, Torre d’en bru, Oficina de Mobilitat de la Universitat de Vic (UVic), Àrea de Relacions Internacionals de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la UVic, Viatges Air Vic, Viatges Ala delta, Viatges Alemany, Viatges Campulié, Viatges Dogón, Alberg Canonge Collell, Just to Rent, Pastisseria Masramon, Libukos, Pachamama Experience, Hotel NH Ciutat de Vic, Restaurant NH Ciutat de Vic, Osona Viatges, "La Lionesa" Pastisseria Bomboneria, "La Lionesa" Xocolates, Cooperativa Plana de Vic, Hotel Can Pamplona, Òptica de l'Estadi, Cafeteria Garbí, Cafeteria Garbí Pa, Restaurant zei, Restaurant Steak House, Restaurant Zèfir i Hotel Jaume Balmes Vic que està concebut com un acte conjunt per les dues entitats promotores del projecte a la província de Barcelona: Diputació de Barcelona i Cambra de Comerç de Barcelona.

El regidor de Turisme i segon tinent d’alcalde, Josep Burgaya, ha destacat la importància de la implantació del SICTED a Vic com a “instrument de millora pel turisme de la ciutat”. Burgaya ha encoratjat els responsables que han rebut el distintiu a “mantenir la qualitat i innovació continuada” en el seu establiment “per tal de continuar essent una ciutat referent des del punt de vista turístic”.

La 2a Jornada Interdestinacions de la implantació del Programa Sicted a la província de Barcelona s’inscriu el marc de conveni establert entre la Secretaria General de Turisme, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, la Diputació de Barcelona i la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona per dur a terme la implantació del Sistema Integral de qualitat turística Espanyola en Destinacions (SICTED) a la província de Barcelona.

En el mateix acte, s’han presentat també els resultats obtinguts en l’aplicació del projecte de qualitat en destinacions en aquesta tercera edició (2007-2008), a banda de lliurar els distintius aconseguits a les empreses certificades, tant les de nova distinció com les de renovació. En total han estat premiades més de 400.

La jornada estava adreçada a totes les empreses i entitats participants en la implantació del SICTED a la província de Barcelona, tant de les destinacions 2007/2008 del Berguedà, Garraf, Portes del Montseny, Vic, Vall de Sau Collsacabra, Caldes de Montbui, l’Alta Anoia, Alt Maresme, Ruta Modernista del Vallès Oriental i Baix Llobregat.

fotografia de tots els certificats

Etiquetes: