26 d'abril de 2024

Continua l'activitat del MMVV avui amb una nit de rumba catalana a la Plaça Major entre d'altres propostes

L’encarregat d’encetar les actuacions a la plaça és el mallorquí Miquel Mariano a dos quarts de nou del vespre

El Ter 19 de setembre de 2008 a les 18:45
Imatge de l'actuació que va oferir ahir dijous el grup Whisky'ns
Després de la inauguració oficial del Mercat de Música Viva de Vic amb la Barcelona Big Latin Band i dels primers concerts, avui el certamen engega el segon dia d’actuacions, esperant que la pluja no condicioni. Un dels escenaris que avui aixeca el teló és l’emblemàtic de la Plaça Major. Avui ho fa amb una nit de rumba. L’encarregat d’encetar les actuacions és el mallorquí Miquel Mariano a dos quarts de nou del vespre. Tot seguit, actuaran Larumbé, Sabor de Gràcia i Los Manolos. Miquel Mariano presentarà el seu nou disc ‘Rumb a Menorca’ amb un aire festiu, però també amb cançons reivindicatives.

Avui també destaquen els concerts de la històrica formació Pegasus, Joan Isaac i Mishima al Cinema Vigatà. A la plaça dels Màrtirs actuarà Euclydes Mattos, al Sucre Dijous Paella i a la Pietat hi haurà el concert de Feliu Ventura.

Demà dissabte serà el torn a la plaça Major per la nit dedicada al Rock, amb formacions com Gossos, Plouen Catximbes o Pau Riba amb la Dic Ensembla. Al Sucre es podrà seguir una nit de hip hop. Hi actuaran el brasiler Zé Brown, la nova formació de Vilafranca del Penedès, Eina o la catalana d’adopció Arianna Puello, que presenta el disc ’13 razones’ publicat aquesta primavera.

Dissabte també hi haurà una nit dedicada als quinze anys de la revista Enderrock. Es celebrarà al Cinema Vigatà amb actuacions de Pascal Comelade, Conxita o La Brigada. Al Centre Comunitari es podrà seguir la presentació del tercer disc de Santi Arisa.

Un moment de l'actuació de Venus Diablo

Imatge de l'actuació de Laments of Silence

MMVV

Etiquetes:
Cultura