27 d'abril de 2024

El Club Bàsquet vic perd de vuit punts en el seu debut a la Lliga Leb or

El segon quart va ser decisiu, ja que el Vic només va anotar 12 punts i el Breogan va arribar al descans amb 9 punts més

El Ter 20 de setembre de 2008 a les 09:37
Actual plantilla del Club Bàsquet Vic
El Club Bàsquet Vic, entrenat per Xavier Garcia, va perdre aquest divendres al vespre a la pista d'un dels equips favorits a l'ascens, el Leche Rio Beogran. Els vigatans van donar la cara i van estar a punt de donar la sopresa, en un partit on el segon període va acabar sent decisiu. El resultat final 91 a 83 per l'equip de Lugo.

El partit va començar bé per als interessos vigatans, ja que van guanyar el primer període per tan sols un punt, 21 a 22. Al segon quart, però, el Breogan, animat per uns 2.500 espectadors que van omplir el Pazo Provincial Dos Deportes, va imposar el seu joc i el Vic només va anotar 12 punts. Al descans s'hi va arribar amb un avantatge de 9 punts per als locals, 43 a 34, que va acabar sent una diferència insalvable per als vigatans.

El tercer període va ser el de més anotació, però l'equip de Xavier Garcia només va poder reduir diferències en dos punts. 29 a 31 al final d'aquest quart. Finalment, en els deu últims minuts els locals van saber conservar diferències i es van imposar per 19 a 18, deixant el resultat final en el 91 a 83.

El cinc inicial del Club Bàsquet Vic va ser el format per Txema Marcos, Jimix, Miquel Feliu, Héctor Manzano i Kiefer. Cal destacar la gran actuació del pivot nord-americà provinent del Gijón que va obtenir un 22 de valoració i va anotar 18 punts en quasi 27 minuts i amb un percentatge del 86% en tirs de camp. També cal destacar els 16 punts de l'aler Miquel Feliu o els 13 de l'aler-pivot Héctor Manzano. Sortint des de la banqueta, destaca l'aportació de Josemi Garcia amb 10 punts. Destacar que va debutar l'aler colombià Juan Palacios, però només va jugar dos minuts, perquè per problemes de tràmits burocràtics no ha pogut fer la pretemporada amb l'equip vigatà.

En la pròxima jornada el Club Bàsquet Vic rep el Cáceres que ha perdut a casa contra el Ford Burgos.