24 d'abril de 2024

La presidència d’ERC d’Osona sembla que finalment tindrà dos aspirants

El regidor de Taradell, Antoni Casassas, sembla que finalment no es presentarà

El Ter 20 de setembre de 2008 a les 13:55
Logotip d'ERC
La presidència d’Esquerra d’Osona sembla ser que finalment tindrà dos aspirants. Els dos candidats podran ser votats el proper divendres, en el marc del Congrés Comarcal que Esquerra farà a Manlleu.

Per una banda, Carles Sanuy, president d’Esquerra a Calldetenes i, per l’altra, el químic Jordi Sants membre de Reagrupament Independentista.

El regidor de Taradell, Antoni Casassas, sembla que finalment no es presentarà. Un dels candidats, Carles Sanuy, explicava a Ràdio Manlleu que s’han de tenir en compte els càrrecs electes.

La impossibilitat de fer una llista única significa el fracàs de la crida a la unitat, que durant les últimes setmanes s'havia fet des de tots els sectors republicans per evitar que es faci encara més evident la fractura interna que viu el partit. Com dèiem aquesta votació es farà en el pròxim congrés comarcal on serà la mateixa militància qui escollirà el partit.

Amb aquests comicis queda evident que tot i que tothom hagi advocat per la unitat, al final les urnes hauran de decidir el futur president d’Esquerra a la comarca d'Osona.
Etiquetes:
Política Municipal