26 d'abril de 2024

Tomeu Penya tanca la 20a edició del Mercat de Música Viva de Vic

Aquesta tarda el rock pren protagonisme amb les actuacions de Kum, Mind Overflow, Stole o Il puto musicante

El Ter 21 de setembre de 2008 a les 17:10
Tomeu Penya ha actuat acompanyat per la Perico Linale Big Band
El mallorquí Tomeu Penya ha estat l’encarregat de tancar aquesta tarda la 20a edició del MMVV. Aquest migida els encarregats de posar la música han estat els Menaix a Truà, els quals han presentat el temes que conformen el seu tercer disc editat recentment sota el títol ‘Com el vent’. L’activitat del MMVV ha omplert tots els espais de la ciutat de Vic des d’aquest dijous. Cal destacar l’actuació que va oferir ahir a la nit el grup Gossos els quals van omplir la plaça major.

Ahir la música es va centrar en diverses propostes de pop rock i hip hop. Es van poder sentir, entre moltes d’altres, les actuacions de Ken Zazpi, Eina, Plouen Catximbes o At-Versaris. Tot i la pluja intermitent que ha caigut aquesta passada nit i matinada els concerts no s’han aturat.

Avui, últim dia de MMVV, encara queden diverses actuacions. Aquesta tarda el rock pren protagonisme amb les actuacions de Kum, Mind Overflow, Stole o Il puto musicante. La clausura del MMVV anirà a càrrec de Tomeu Penya, serà aquesta tarda a partir de les 7. Tomeu Penya actuarà acompanyat de Perico Linale Big Band.

Toni Xuclà

Cris Juanico

El públic ha omplert la Plaça Major aquest migdia per veure Menaix a Truà

Etiquetes:
Cultura