26 d'abril de 2024

Manlleu construirà una rotonda definitiva a l'avinguda Puigmal que estarà enllestida a l'estiu

La Diputació de Barcelona farà obres al pont de Can Moles, que duraran dos mesos

El Ter 11 de gener de 2013 a les 18:11
Una imatge del giratori, aquest dijous
La junta de govern de Manlleu va aprovar aquest dimarts la memòria valorada per construir una rotonda d’obra a l'avinguda Puigmal, a la cruïlla amb el carrer Puig-Guardial.

Això suposarà canviar l’actual giratori, amb peces de plàstic provisionals i que sovint queden tombades. Les obres començaran a mitjan mes de febrer i també afectaran la il·luminació, que "es reforçarà", s'eixamplaran les voreres i es farà una millor senyalització de l’entorn. En canvi no es preveu que tingui incidència sobre el trànsit. Pep Mas és el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Manlleu.

La brigada municipal serà l’encarregada de construir el giratori en aquesta confluència i les obres s’allargaran fins abans de l’estiu. Segons Mas "feia molts i molts anys que hi havia aquesta situació provisional, i hem volgut donar-hi una solució definitiva". S’adaptaran també els passos per a vianants i s’eixamplaran algunes voreres.


D’altra banda, també en matèria d’Urbanisme, s’ha posat data a l’actuació que ha contractat la Diputació de Barcelona al pont de Can Moles, unes obres que comencen el 21 de gener. Es tracta de substituir les llambordes que separen la vorera de les calçades per una tanca cilíndrica. Segons Mas, les obres s’allargaran dos mesos però s’espera que no hi hagi talls de trànsit, però "s’hi s’hagués de fer puntualment, es deixaria un carril per poder permetre el pas alternatiu".

La via és titularitat de la Diputació, i les obres es fan per millorar la seguretat viària al pont de Can Moles. L’Ajuntament va saber els detalls de l’actuació en una reunió de preparació que es va fer aquest dijous.
Etiquetes: