27 d'abril de 2024

El Manlleu pateix la seva segona derrota consecutiva davant un efectiu Miapuesta Vilajuïga

les jugades del Manlleu que portaven perill han estat desaprofitades en el darrer moment per manca de punteria

El Ter 21 de setembre de 2008 a les 23:42
Foto d'arxiu de l'AEC Manlleu
L’Agrupació Cultural i Esportiva Manlleu ha deixat anar la possibilitat d’aconseguir la seva segona victòria de la temporada després de caure aquest diumenge per 0 gols a 2 davant la Unió Esportiva Miapuesta Vilajuïga. L’equip visitant s’ha avançat al marcador al temps de descompte de la primera part i ha sentenciat quan només quedaven deu minuts de partit.

La primera part ha començat amb la demostració per part del Manlleu de ser un equip amb més qualitat tècnica que el rival, però les jugades que portaven perill han estat desaprofitades en el darrer moment per manca de punteria. Als darrers minuts de la primera part el Vilajuïga ha tingut més intenció atacant i en la segona ocasió de perill de l'equip visitant, al minut 47, Txiqui ha aprofitat un mal refús de Coca per fer el primer gol del partit poc abans que l’àrbitre xiulés el final de la primera part.

El descans no ha servit de gaire al Manlleu, que ha començat la segona part força adormit i sense idees davant un equip que, especulant amb el resultat, ha decidit tancar files per mantenir l’avantatge al marcador. Malgrat intentar-ho de diverses maneres, el Manlleu ha estat incapaç de treure profit de la seva qualitat tècnica davant la gran concentració de jugadors amb tasques defensives. Al minut 80, a deu minuts del final del temps reglamentari, una altra de les ocasions d’atac esporàdiques del Vilajuïga ha trobat porteria després que Txiqui rematés una centrada gairebé idèntica amb la qual s’havia iniciat la jugada del primer gol. A partir d’aleshores, el Manlleu ja s’ha vist completament impossibilitat per donar la volta al marcador.

Amb aquesta derrota, la segona consecutiva, el Manlleu baixa moltes posicions, i es col·loca en dissetena posició, ja en zona de descens, amb només quatre punts.

Resultats i classificació de la Tercera Divisió

Etiquetes:
Esports