23 d'abril de 2024

Seixanta aspirants es repartiran els 21 pisos de compra de protecció oficial de Centelles

El preu màxim dels pisos és de 120.000 euros

El Ter 22 de setembre de 2008 a les 14:28
Imatge d'arxiu d'uns pisos en construcció
Unes 60 persones han presentat sol·licitud per optar a un dels 21 pisos de compra de protecció oficial que l’Ajuntament de Centelles ha promogut. El procés per presentar la sol·licitud es va iniciar a finals del mes de juliol. Els habitatges estan situats al sector Aiguafreda.

Josep Paré, primer tinent d’alcalde de l’ajuntament de Centelles, destaca la gran acollida que ha tingut aquesta promoció amb una seixantena de sol·licituds.

L’Institut Català del Sòl (Incasòl) és l’encarregat de desenvolupar l’obra, després de la cessió de terreny que ha fet l’Ajuntament de Centelles. Es tracta de la segona promoció d’aquest tipus d’habitatge. La primera promoció de pisos era només exclusiva per a joves i de lloguer. En aquest cas, es tracta d’habitatges de compra i destinats a la població en general. Josep Paré destaca que no serà l’última promoció que es farà a Centelles.

El preu màxim dels pisos és de 120.000 euros. Està previst que l’acabament dels pisos i l’entrega definitiva dels habitatges tingui un termini màxim d’un any.