26 d'abril de 2024

El poeta de Sant Quirze Josep Checa s'emporta un dels principals premis literaris de Calldetenes

El premi Armand Quintana de narrativa va ser per a Albert Vicens Llauradó, de Sant Llorenç Savall

El Ter 22 de setembre de 2008 a les 14:46
Foto de família dels premiats.
Josep Checa va ser el guanyador del premi de poesia Jacint Verdaguer del concurs literari de Calldetenes. El poeta de Sant Quirze de Besora va presentar una obra titulada ’30 orquídies’.

La 29ª edició del certamen també va premiar Albert Vicens Llauradó de Sant Llorenç Savall amb el premi Armand Quintana de narrativa. L’obra guardonada es titula ‘Pedescauç la petra de l’óssa per El Vell Salabert’. Per primera vegada, els premis literaris de Calldetenes també atorgaven un premi de teatre. Jaume Parramon, regidor responsable dels premis, explica la bona rebuda que ha tingut el premi de teatre.

L’obra premiada va ser ‘La dama de cors se’n va de copes’ de Josep Ramon Bach de Sabadell. També es va lliurar un accèssit a Cristina Clemente i Josep Maria Miró per l’obra ‘La gran nit de Lurdes G.’. Aquest nou guardó estava dotat amb 1.500 euros. Mentre que els de poesia i els de narrativa estaven dotats amb 3.000 euros cadascun.

En aquesta 29a edició dels Premis Literaris de Calldetenes s’han rebut 299 treballs. També es va lliurar el premi del Concurs de Còmics. La guanyadora va ser Sofia Espinosa amb l’obra ‘Infern a Mauthausen’.
Etiquetes:
Cultura