27 d'abril de 2024

El Mercat de Música Viva de Vic tanca la 20a edició amb una sensació d'èxit i molt de públic

Entre els concerts més exitosos destaca el del grup Gossos a la plaça Major o el de Pascal Comelade al Cinema Vigatà

El Ter 22 de setembre de 2008 a les 17:18
El concert de Gossos va omplir la Plaça Major dissabte
La pluja va condicionar aquest cap de setmana un Mercat de Música Viva que, malgrat això, va complir les expectatives d’aplegar al voltant dels 100.000 espectadors, segons l’organització.

El mallorquí Tomeu Penya i els concerts de FRESSA va tancar ahir a la tarda la 20a edició del MMVV. Lluís Puig, director artístic del mercat, es mostrava content d’haver resistit les inclemències del temps i es congratulava d’haver invertit en infraestructures. El fet que els escenaris fossin coberts va permetre que totes les actuacions es poguessin fer.

Com a èxits de públic, destaca l’actuació que va oferir el grup Gossos i que van omplir la plaça major. Pascal Comelade també va omplir de gom a gom el Cinema Vigatà, dissabte. En total, es van acreditar 1.354 professionals. Els organitzadors , a més, estan satisfets de com ha funcionat la 'reorientació' del certamen des de la signatura del contracte programa amb la Generalitat, que s’ha traduït en més pressupost.

Una altra de les apostes, la d’apostar pels grups d’aquí, també ha estat reeixida segons els responsables del certamen. Més del 50% dels artistes participants en aquesta edició eren catalans. Amb vista a les properes edicions l'actual director del MMVV, Lluís Puig, ha insistit que si es vol que el mercat 'creixi' la ciutat ha de 'créixer en serveis'. En aquest sentit ha destacat que el MMVV millorarà molt quan entri en funcionament el nou complex cultural.

Pau Riba també va actuar a l'escenari de la Plaça Major

El divendres va ser el torn de la rumba amb Los Manolos

Feliu Ventura va actuar al nou escenari de l'església de La Pietat

La històrica formació de Pegasus es va retrobar amb els fans al Mercat de Música Viva

Etiquetes:
Cultura