26 d'abril de 2024

Vic sorteja 56 pisos de promoció pública de lloguer de la zona El Nadal

El regidor d'Urbanisme de Vic, Jacint Raurell, considera que la ciutat té un dèficit d'habitatge públic

El Ter 22 de setembre de 2008 a les 17:42
L'Oriol i l'Íngrid, dos dels joves afortunats amb un dels pisos de El Nadal
Vic ha sortejat aquest dilluns al matí 56 pisos de promoció pública de lloguer de la zona El Nadal de Vic. L’acte s’ha fet a l’Auditori Marià Vila d’Abadal de l’edifici el Sucre de Vic. Es tracta de pisos de dos i tres dormitoris amb ascensor i plaça d’aparcament pels quals hi ha hagut un total de 410 sol•licituds de les quals 268 han estat acceptades.

Des de l’ajuntament de Vic, Jacint Raurell, regidor d’urbanisme, considera que a la capital d’Osona hi ha una gran demanda d’aquest tipus d’habitatges.

Els afortunats han pogut visitar aquest mateix matí el pis que els ha tocat. També hi havia 12 pisos que s’han adjudicat directament a usuaris de Càritas i de Sant Tomàs. La promoció pública està promoguda per l’Ajuntament de Vic i Adigsa, empresa pública de la Generalitat de Catalunya i ha estat construïda per l’Incasol. La pròxima promoció d’habitatges de protecció oficial es farà a la fàbrica Can Colomer amb un edifici amb 85 habitatges socials. Jacint Raurell destaca que a Vic hi ha dèficit d’aquest tipus d’habitatges.

Davant el context de crisi econòmica i manca de finançament, l’Ajuntament de Vic té previst promoure més els habitatges de lloguer que els de compra per facilitar l’accés dels ciutadans a un pis.

Anna Maria amb una amiga en un dels pisos per a persones amb mobilitat reduïda

Etiquetes: