25 d'abril de 2024

Xevi Pons es proclama campió d'Espanya de ral·lis i Dani Solà guanya la prova de Lleó

Dani Solà buscarà en l'última prova ser subcampió i guanyar el tercer ral·li de la prova

El Ter 23 de setembre de 2008 a les 11:01
Dani Solà celebrant la victòria a Lleó
Xevi Pons es va proclamar aquest cap de setmana campió d’Espanya de ral.lis de terra. El manlleuenc en va tenir suficient essent segon al ral.li de Lleó per guanyar el seu primer títol automobilístic. La victòria a la prova va ser per a un altre osonenc, Dani Solà.

Solà va beneficiar-se de l’abandonament de Yerai Lemes al tercer tram. El seu triomf té més mèrit, tenint en compte que el seu copilot no havia coincidit mai amb l’osonenc. Àlex Haro substituïa Oscar Sánchez, lesionat dies abans en uns testos a Alacant.

Dani Solà va guanyar quatre trams, mentre que els altres quatre se’ls va adjudicar Xevi Pons. Solà va guanyar la prova amb 3 segons d’avantatge respecte a Pons. Després d’aquesta victòria, Dani Solà buscarà el triomf en l’última prova, el 18 d’octubre a La Corunya. L’objectiu és optar al subcampionat d’Espanya i empatar a victòries absolutes amb Xevi Pons.

En les últimes setmanes, Dani Solà ha estat a Alacant fent testos amb un Ferrari de l’equip Piedracita Sport. Aquest mateix equip podria oferir-li disputar dues proves amb aquest mateix Ferrari de tracció al darrera. Serien el ral•li de Sierra Morena a Còrdova i el ral.li Costa Brava.
Etiquetes:
Esports