25 d'abril de 2024

ERC, "disposada a negociar" amb CiU, que té decidit el trencament amb el PPC a la Diputació de Barcelona

Per Pere Prat, el trencament del pacte "era la crònica d'una mort anunciada

El Ter 31 de gener de 2013 a les 16:57
Salvador Esteve amb els vicepresidents del PPC de la Diputació, Josep Llobet i Ramon Riera
CiU ja té decidit el trencament amb el PPC a la Diputació de Barcelona, segons han fonts de la federació a diversos mitjans de comunicació. L'alcalde de Manlleu i diputat d'ERC, Pere Prat, ha explicat a elter.net que "nosaltres els hem fet arribar que estem disposats a parlar i negociar".

Prat ha fet una "bona valoració" de l'any i escaig que porta com a diputat i ha acabat dient "aviam si la setmana que ve s'obre una altra porta, que és la d'entrar al govern de la Diputació de Barcelona". El batlle i diputat republicà afirma que "segons ens han informat ja seria la setmana vinent quan hi hauria els canvis" tot i que explícitament encara no se'ls ha ofert negociar. Ha afegit que el trencament del pacte "era la crònica d'una mort anunciada, arran de la política general que estem vivint era incomprensible el pacte entre CiU i PP".

Les direccions de CDC i UDC es reuniran properament amb els diputats provincials per tractar la qüestió. La federació no descarta que el PPC pugui donar-li suport en algunes votacions. De fet, aquest mateix dijous hi ha ple i es voten els pressupostos encara fruit del pacte amb els populars.
Etiquetes:
Política Municipal