25 d'abril de 2024

La nova companyia teatral A4mans presenta una obra sobre el casament, l'amor i el desamor

El grup A4mans neix amb la idea de posar en escena textos contemporanis

El Ter 24 de setembre de 2008 a les 11:12
D´esquerra a dreta, l´actriu Mima Riera, la dramaturga Montserrat Mas i la directora, Blanca Bardagil
Una obra teatral sobre el casament, l'amor i el desamor serveix de presentació de la nova companyia teatral A4mans. Aquest divendres s'estrena al Teatre Laboratori de l'Institut del Teatre de Vic l'obra teatral 'Fàbrica de núvies' de Montserrat Mas. Aquesta és la primera producció de la nova companyia teatral A4mans.

A 'Fàbrica de núvies' una noia descobreix durant l'última emprova del vestit de núvia, l'obsessió d'una besàvia perquè les dones de la família es casin i tinguin nenes. Quan aquestes arribin als vint anys es convertiran en núvies i així formant una cadena.

Una de les núvies és un personatge de l'època actual que utilitza un llenguatge directe i quotidià i una núvia dels anys 50/60 i que és l'àvia de la núvia actual. El grup A4mans neix amb la idea de posar en escena textos contemporanis i 'investigar formalment' en paraules de Blanca Bardagil, directora del primer espectacle d'aquesta companyia. Bardagil i l'actriu Mima Riera que protagonitza aquest monòleg han acabat la seva formació al Institut del Teatre. Després de l'estrena d'aquest cap de setmana a Vic l'objectiu de la companyia es treballar per consolidar el projecte i poder presentar aquest espectacle a Barcelona i en altres ciutats catalanes.

Mima Riera, l'actriu que interpreta l'obra, ha estat a l’aparador de dos establiments del centre de la ciutat vestida de núvia per promocionar la proposta. 'Fàbrica de Núvies' s'estrena aquest divendres a les nou del vespre a la seu d'Osona de l'Institut del Teatre. L'obra també es podrà veure el dissabte i diumenge.
Etiquetes:
Cultura