26 d'abril de 2024

L'OMIC de Manlleu es dóna d'alta al registra de l'Agència Catalana de Consum

Les visites són el primer i tercer dimarts de cada mes de 2/4 de 12 a 2/4 de 2

El Ter 15 de febrer de 2013 a les 09:30
L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de Manlleu s'ha donat d’alta en el registre de l’Agència Catalana de Consum. L’alta al registre permetrà d’una banda, tenir informació de primera mà de temes de consum i d’altra banda, unificar la resposta davant una situació de crisi de consum

L’Oficina Municipal d’Informació i Defensa del Consumidor (OMIC) de l’Ajuntament de Manlleu, ubicada al servei de Benestar Social, Salut Pública i Consum al carrer Baixa Cortada, 9, s’ha donat d’alta al registre d’OMIC’s de l’Agència Catalana del Consum (ACC) de la Generalitat de Catalunya.

Aquest fet permetrà estar més ben informats de les últimes novetats sorgides a nivell de consum (alertes, possibles fraus, últimes normatives, ...) i poder oferir la informació i l’assessorament sobre allò que preocupa o es vol reclamar. Aquesta alta també proporcionarà un contacte més directe i fluid amb la resta d’Oficines Municipals d’Informació al Consumidor de Catalunya i amb els seus tècnics, això permetrà entre d’altres coses, la unificació en el tractament i la resposta davant una situació de crisi de consum.

Les persones que necessitin informació o que vulguin fer alguna reclamació de consum es poden adreçar a l’oficina de Manlleu o contactar-hi per telèfon o correu electrònic al 93 8510848 i a omic@manlleu.cat. Les visites són el primer i tercer dimarts de cada mes de 2/4 de 12 a 2/4 de 2. Cal demanar cita prèvia.
Etiquetes: