27 d'abril de 2024

Els treballadors de l'Hotel Montanyà de Seva convoquen mobilitzacions

Segons ells, el motiu són els retards en el pagament de les nòmines i també la negociació d'un ERO temporal

El Ter 27 de març de 2013 a les 09:14
ACN - El comitè d'empresa de l'Hotel El Montanyà de Seva, del grup Serhs, ha convocat una aturada de tots els treballadors d'una hora de durada per aquest dissabte 30 de març i també una concentració davant de les instal·lacions hoteleres.

Segons ells, el motiu són els retards en el pagament de les nòmines i també la negociació d'un ERO de suspensió temporal de contractes que "suposa una precarització absoluta de les condicions de treball de cara als propers anys". El sindicat UGT denuncia que l'empresa ha decidit presentar un ERO que vol suspendre "fins al 55% de la jornada dels 43 treballadors fixes" i ha explicat que "a la plantilla ja hi ha 17 persones amb contracte discontinu".

El sindicat UGT ha emès un comunicat on denuncia que a la plantilla "només se'ls ha pagat mitja nòmina del mes de febrer i amb retard". A més, apunten que l'empresa "tindrà dificultats per afrontar la del mes de març". Els treballadors també diuen que no veuen clar el model de gestió de l'hotel i el paper del grup Serhs. Segons ells, l'ERO "amaga una modificació de les condicions de treball que no és tant sols conjuntural".
Etiquetes:
Societat