26 d'abril de 2024

El Fotoprix Vic es juga el pas als vuitens de final de l'Ettu Cup

El conjunt osonenc haurà de vèncer els dos partits que disputarà si vol assegurar la seva classificació

El Ter 26 de setembre de 2008 a les 09:54
Integrants del Fotoprix Vic de tennis taula
El Fotoprix Vic, en qualitat de cap de sèrie, s’ha classificat per disputar directament la segona fase de grups de la competició europea de clubs de tennis de taula ETTU Cup, enquadrat en el grup 6. Tots els partits d’aquest grup es jugaran al recinte del Vic, al pavelló municipal d’esports de Vic. El conjunt osonenc haurà de vèncer els dos partits que disputarà si vol assegurar la seva classificació.

A priori un dels rivals més forts serà l’equip francès del Lyssois Lille que s’enfrontarà al Fotoprix Vic, el dissabte a les dues del migdia. El Fotoprix Vic jugarà amb Wang Tingting, Sara Ramírez i la nova incorporació d’aquesta temporada, Matilde Ekholm, número 1 de Suècia.

El suport del públic pot ser molt important per aconseguir la classificació, i es per això, que Duran confia en una bona presència de seguidors, especialment dissabte a les dues de la tarda, en el partit clau contra el Lyssois Lille. El diumenge al matí a les deu el Fotoprix Vic, s’enfrontarà al SC “Luch” Vladimir de Rússia.
Etiquetes:
Esports