26 d'abril de 2024

El canal de TDT pública d'Osona no emetrà imatge i so sinó, segurament, només dades

La decisió final depèn de la legislació i del Consell de l’Audiovisual de Catalunya

El Ter 26 de setembre de 2008 a les 14:30
Logotip de la Televisió Digital Terrestre
La Televisió Digital Terrestres pública d’Osona serà, com a molt, un canal de dades interactiu. En el ple comarcal d’aquest dijous, Carles Banús, president del Consorci de TDT local pública d’Osona, va explicar que s’ha desestimat fer un canal amb imatge i so convencional, bàsicament per raons econòmiques.

L’aposta és fer un canal de dades. Però l’opció depèn de la legislació i del Consell de l’Audiovisual de Catalunya. El Consorci va fer la sol·licitud per emetre un canal de dades fa mig any, però encara no ha rebut cap resposta oficial. Tot i que des del Consell de l’Audiovisual de Catalunya són reacis a permetre un canal d’aquestes característiques. El projecte del Consorci osonenc es basa en eliminar el concepte de franges horàries per cada municipi i basar-se en un servei interactiu que permeti accedir a les dades de cada poble.

El canal de TDT públic seria el quart canal digital de televisió a Osona. El Consorci osonenc integra 13 municipis i el Consell Comarcal d’Osona, que seria l’ens que podria representar els interessos dels pobles més petits i que estan menys interessats en el projecte pels costos.
Etiquetes: