26 d'abril de 2024

Comença una nova edició del curs d’horticultura ecològica als horts de Can Sanglas de Manlleu

El curs es farà els dissabtes de 10 a 13 del matí amb freqüència quinzenal

El Ter 9 d'abril de 2013 a les 09:28
El curs es farà als horts municipals de Can Sanglas del 13 d’abril al 22 de juny i l’alumnat cultivarà les parcel·les d’hort destinades al taller.

Des de l’ajuntament s’organitza una nova edició del Curs d'introducció a l'horticultura ecològica, adreçat a persones interessades en obtenir els seus propis aliments amb el màxim respecte a la natura.

El curs es farà els dissabtes de 10 a 13 del matí amb freqüència quinzenal, entre el 13 d’abril i el 22 de juny. Es combinaran els continguts teòrics i pràctics en unes parcel·les d’hort habilitades. L’alumnat que ho desitgi podrà tenir accés a cultivar aquestes parcel·les fins a final de temporada.

El professorat del curs serà personal propi i col·laboradors de la cooperativa d’inserció social Sambucus, productors ecològics del territori. Dins el temari del curs també s’inclou la visita a una horta ecològica comercial.

El preu del curs és de 60 euros i per a fer la inscripció cal omplir el formulari que es troba a la web de l’ajuntament i enviar-lo a l’adreça electrònica ester@sambucus.cat o bé deixar-lo a la recepció de l'Oficina de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Manlleu (c. Enric Delaris, 7). També es pot "descarregar el formulari":http://www.manlleu.cat/la-ciutat/medi-ambient/curs-horticultura-ecologica.htm
Etiquetes: