25 d'abril de 2024

Es busquen extres i figurants a Centelles per a l'adaptació de 'Les veus de Pamano'

Està previst que durant el mes de novembre la plaça Major de la població aculli el rodatge d'algunes escenes exteriors

El Ter 26 de setembre de 2008 a les 18:42
Durant tot aquest divendres s’ha fet a Centelles un càsting per trobar extres i figurants per la versió televisiva que la productora Diagonal TV prepara de la novel•la de Jaume Cabré 'Les veus del Pamano' (Proa 2004). El càsting s’ha fet durant tot el dia a la casa de cultura perquè està previst que durant el mes de novembre la plaça Major de la població aculli el rodatge d'algunes escenes exteriors.

L'objectiu del càsting es trobar persones de 'totes les edats i tant homes com dones' per reproduir com vivia la gent que poble dels anys 40' explicava Jordi Vila, un dels responsables del càsting.

Les persones que participaven el càsting havien d'omplir una fitxa amb les seves dades personals a més d'informació com les talles de les diferents peces de roba. També es demanaven dades complementàries com si es tenia experiència en el camp teatral, coneixement d'hípica o altres habilitats.

El càsting acabava fent una fotografia de cos sencer i una de la cara de cada un dels participants. Carles Güell, un dels participants en el càsting, explicava en sortir que ell fa teatre de manera amateur amb el grup Vilatorta Teatre i la interpretació li 'apassiona'. Ha decidit participar en el càsting per una raó de proximitat geogràfica amb el lloc de feina i on viu i per tenir un nou al•licient a l'hora de treballar.

La versió per televisió de 'Les Veus de Pamano' ha estat feta per Xesc Barceló i està produïda per Diagonal TV. L'enregistrament tindrà dos capítols de 90 minuts cada un i s'emetrà per TV3.
Etiquetes:
Societat