25 d'abril de 2024

L'HGV acull la trobada dels caps de cirurgia dels hospitals de Catalunya

Aquesta ha estat la primera vegada que l’Hospital General de Vic ha acollit la trobada

El Ter 26 de setembre de 2008 a les 18:51
El Col.lectiu de Caps de Servei de Cirurgia dels Hospitals de Catalunya es reuneix entre dues i tres vegades a l’any
Aquest divendres ha tingut lloc a la sala d’actes de l’Hospital General de Vic la trobada de de caps de servei de Cirurgia dels Hospitals de Catalunya integrats a la Xarxa Hospitalària d’Utilització Pública (XHUP). La reunió, que ha comptat amb la presència d’una vintena de cirurgians, ha començat a les onze del matí.

La benvinguda ha anat a càrrec del Director gerent del Consorci Hospitalari de Vic, Dr. Antoni Anglada, i la presentació del Servei de Cirurgia del CHV a càrrec del seu responsable, Dr. Enric De Caralt. En el marc de la trobada, el president de la Societat Catalana de Cirurgia, Dr. Antoni Sitges, ha parlat de la Planificació de les necessitats reals de cirurgians generals i subespecialitats a Catalunya en els propers anys. Per la seva banda, el Dr. Ramon Masvidal de l’Hospital d’Olot , ha parlat de les Dificultats en la implantació de la cirurgia laparoscòpica avançada.

El Col.lectiu de Caps de Servei de Cirurgia dels Hospitals de Catalunya es reuneix entre dues i tres vegades a l’any de manera rotatòria als hospitals que formen part de la XHUP. Aquesta ha estat la primera vegada que l’Hospital General de Vic ha acollit la trobada.
Etiquetes:
Fires i festes