26 d'abril de 2024

La festa del Porc i la Cervesa tanca amb 'bon balanç' de públic però s'hi troben a faltar les atraccions

La novetat era una ludoteca mòbil, cedida per la Generalitat, que va ser ben valorada pels assistents

El Ter 29 de setembre de 2008 a les 13:58
Els porcs rostits es van poder tornar a degustar a la plaça Fra Bernadí
La festa del Porc i la Cervesa de Manlleu va començar passada per aigua però ha tancat el cap de setmana amb èxit. Des de l’organització es parla de xifres similars a la passada edició, quan van passar per la festa unes 10.000 persones.

Els concerts que s'havien de fer divendres es van haver de fer en format acústic dins d'una carpa. Dissabte i diumenge, en canvi, la jornada va ser assolellada, i, es van fer totes les activitats. Una de les novetats va ser una ludoteca infantil, que va ser de les més ben valorades a les enquestes que es van fer als visitants. Tot i així, la franja d’edat adolescent va trobar a faltar les atraccions, un aspecte que cal resoldre segons el regidor de Promoció Econòmica, David Bosch.

La ludomòbil la van cedir el Serveis Territorials de la Generalitat i, segons Bosch, la intenció és seguir-la demanant de cara a properes edicions. Per als majors de 8 anys es van fer tallers relacionats amb l’elaboració d’embotits al llarg de tot el cap de setmana.Durant tot el cap de setmana la plaça Fra Bernadí ha acollit la matança i rostida de porcs en directe, tasts de cerveses o concerts gratuïts. Bosch considera que el balanç és positiu.

Els cansaladers de Manlleu van ser un cop més els responsables de la matança i rostida dels porcs. Amb la col·laboració d’aquest col·lectiu es van fer tallers per elaborar diferents tipus d’embotits. Com ja és tradició, a la festa no hi faltaran els tasts de cervesa i d’embotits, les sessions de cuina o les presentacions de nous productes gastronòmics dels expositors.
Etiquetes: