26 d'abril de 2024

Una productora busca extres i figurants a la comarca per l'adaptació televisiva de 'Les veus del Pamano'

Durant el mes de novembre la plaça Major de Centelles acollirà el rodatge d'algunes escenes exteriors

El Ter 29 de setembre de 2008 a les 14:25
La novel·la de Jaume Cabré s'està adaptant a la televisió
La productora Diagonal TV farà la versió televisiva de la novel·la de Jaume Cabré ‘ Les veus de Pamano’. Per aquest motiu, està buscant extres i figurants.

Aquest divendres passat es va fer un càsting amb aquest objectiu a Centelles. El càsting es va fer durant tot el dia a la casa de cultura perquè està previst que durant el mes de novembre la plaça Major de la població aculli el rodatge d'algunes escenes exteriors. L’objectiu del càsting és trobara persones per reproduir com vivia la gent als anys 40, segons Jordi Vila, un dels responsables.

Les persones que participaven al càsting havien d'omplir una fitxa amb les seves dades personals a més d'informació com les talles de les diferents peces de roba. També es demanaven dades complementàries com si es tenia experiència en el camp teatral, coneixement d'hípica o altres habilitats. El càsting acabava fent una fotografia de cos sencer i una de la cara de cada un dels participants.

La versió per televisió de 'Les Veus de Pamano' ha estat feta per Xesc Barceló i està produïda per Diagonal TV. L'enregistrament tindrà dos capítols de 90 minuts cada un i s'emetrà per TV3.
Etiquetes: