23 d'abril de 2024

Ràdio Manlleu celebra els 30 anys amb molt d'èxit

Fins a les 12 de la nit, es va fer ràdio en directe amb sorpreses i col·laboracions d’entitats

El Ter 13 de maig de 2013 a les 16:42
Un dels moments de la programació en directe, amb el programa El rincón del cante, impulsat per la Penya Flamenca
Divendres, més de 200 persones van assistir al concert dels jardins de Can Puget amb Bonobos i Obeses. Dissabte, es van fer 14 hores de programes en directe des de la plaça Fra Bernadí, amb participació d’entitats socials, culturals i esportives de la ciutat, i una bona afluència de públic familiar, especialment durant la tarda.

Des de primera hora del matí a la Fra Bernadí s’hi va instal·lar un estudi mòbil de ràdio en el qual hi van passant pràcticament tots els programes de la graella de Ràdio Manlleu, que té una cinquantena de col·laboradors. Fins a les 12 de la nit, es va fer ràdio en directe amb sorpreses i col·laboracions d’entitats com l’Agrupació Sardanista Manlleuenca, l'Escola Municipal de Música, la Penya Flamenca de Manlleu, el Manlleu Associació de Botiguers o la Biblioteca Municipal. Pel que fa al MAB, es van sortejar més de 30 regals entre àpats, vals de descompte i obsequis.

El regidor de Cultura i Mitjans, Àlex Garrido, n'ha fet una valoració altament positiva. Al llarg de tot el dia es van poder veure exposats a la plaça Fra Bernadí els dibuixos participants al Concurs de Dibuix de Sant Jordi en el que van participar més de 1.200 alumnes de diversos cursos de totes les escoles d’educació infantil i primària de Manlleu. La coordinadora de Serveis Personals de l’Ajuntament, Betlem Parés, considera que "l'objectiu de la festa es va assolir extraordinàriament bé".

A partir de les 10 de la nit, es va fer l’obertura dels Jardins de Can Mataró. Aquest espai s’havia d’obrir el passat 27 d’abril amb motiu de la Nit Encantada però no va ser possible pel mal temps.
Etiquetes: