24 d'abril de 2024

Recitals poètics, música, conferències i exposicions serviran per celebrar la Quinzena Literària Verdaguer a Folgueroles

Aquest any l’encarregat de fer el parlament d’homenatge a Verdaguer serà el president de la Generalitat, Artur Mas

El Ter 18 de maig de 2013 a les 13:07
La Quinzena Literària Jacint Verdaguer de Folgueroles que se celebra fins el 26 de maig
ACN - Una vintena d'actes entre recitals poètics, música, conferències, exposicions i mercats serviran per celebrar la Quinzena Literària Jacint Verdaguer de Folgueroles que se celebra fins el 26 de maig. La directora de la Fundació Verdaguer, Carme Torrents, ha explicat que la festa d'enguany pren un sentit "reivindicatiu".

Sota el títol 'Som hereus de la llengua de Verdaguer', s'inaugurarà una exposició amb un recull d'activitats que defensen la immersió lingüística i reafirmen el compromís de la societat cap al català. Aquest dissabte té lloc la festivitat de l'Arbre de Maig que consisteix en tallar un arbre i plantar-lo al mig de la Plaça Verdaguer perquè presideixi els actes durant la festa. Aquest any l’encarregat de fer el parlament d’homenatge a Verdaguer serà el president de la Generalitat, Artur Mas.

Un dels actes destacats és el concert de Roger Mas que cantarà a Verdaguer davant d'un centenar de persones en un espectacle íntim. El cantautor destaca per la musicació de poemes de Jacint Verdaguer com 'Anem' o 'Caminant', inclosos en el disc Cançons Tel.lúriques. El cost de l'entrada és de 12 euros i 10 anticipada.

Per altra banda, fins el 9 de juny es podrà visitar l'exposició fotogràfica 'Veus silenciades, veus rescatades', que denuncia les violacions de la llibertat d'expressió al món a través de quinze casos d'escriptors perseguits.

La Quinzena Literària Jacint Verdaguer de Folgueroles que se celebra fins el 26 de maig

La Quinzena Literària Jacint Verdaguer de Folgueroles que se celebra fins el 26 de maig

Etiquetes:
Cultura