25 d'abril de 2024

L'espectacle 'Hotot' de Cascai Teatre guanya el Premi Unnim de Teatre

El guardó està valorat en 6.000 euros i es preveu una gira per la companyia

El Ter 15 de juny de 2013 a les 12:17
Foto de família de tots els finalistes i les autoritats
ACN - L'espectacle 'Hotot', de la companyia Cascai Teatre, ha estat el guanyador del Premi Unnim de Teatre, premi més destacat de Catalunya d’aquest gènere. El guardó s'ha lliurat aquest divendres al vespre durant la gala a l'Auditori Teatre de Calldetenes.

Convocat per la fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA s’adreça a companyies de les arts escèniques incentivant la creativitat i l’ofici teatral. A banda dels 6.000 euros del premi, el guanyador també exhibirà l'espectacle a través d'una gira per diferents municipis catalans com Sant Cugat, Reus, Vic, Granollers o Girona. A banda del premi a millor espectacle també s’han lliurat els premis de millor actor i actriu amb un jurat format per l’actor manlleuenc Xavi Boada, l’actriu i directora Lurdes Barba, el director Joan Roura i Sergi Penadès, representant de Transversal, xarxa d’activitats culturals. El premi a millor actriu ha estat per Noelia Pérez per l’espectacle "Carmela, Lili, Amanda" i el premi a millor actor ha estat per Marcel Tomàs, actor de "Hotot".

Aquest divendres també s'ha lliurat el Premi Reconeixement a l'actriu Mercè Sampietro. Aquest guardó és un homenatge a la trajectòria d'aquelles persones que han fet del teatre una eina d'expressió.

L'espectacle 'Hotot' de Cascai Teatre guanya el Premi Unnim de Teatre

Mercè Sampietro s'ha endut el Premi Reconeixement

Etiquetes:
Cultura