26 d'abril de 2024

La Salle i l’escola El Carme Vedruna col·laboren amb el Sarró

El Sarró ha rebut aliments frescos de l’hort ecològic de La Salle Manlleu i 158 kg d’aliments des de El Carme Vedruna

El Ter 28 de juny de 2013 a les 11:53
D’una banda, el grup d’alumnes de 3r d’ESO de La Salle anomenat "Box populi", format per la Clara Bujons, l’Alba Piella i en Biel Aymerich, van entrar en contacte amb el Sarró: Manlleu Aliments Solidaris per ampliar un projecte treballat des de l’escola La Salle sobre la creació d’un menjador social a Manlleu.

El grup va visitar el Sarró i els va semblar interessant encetar una col·laboració amb un dels altres grups de l’escola, els "Clever Trees", format per els alumnes Jordi Serra, Jordi Vilarrasa, Gerard Parareda i Enric Domènech, que durant aquest curs escolar han creat i cuidat un hort ecològic. Des d’aquest grup s’ha col·laborat amb el Sarró en diferents ocasions, fent el lliurament d’aliments frescos.

D’altra banda, des de l’escola El Carme Vedruna, amb motiu de la festa de Sta. Joaquima de Vedruna, un altre grup d’alumnes de 4t van portar un total de 158kg d’aliments de primera necessitat (com llet, galetes, pasta, arròs, entre d’altres) recollits entre l’alumnat del centre per ajudar a omplir els prestatges del Sarró. Aquests alumnes també van visitar les instal·lacions per conèixer el seu funcionament.

Des del Sarró: Manlleu Aliments Solidaris s’agraeix la col"laboració i la sensibilitat mostrada pels joves de la nostra ciutat envers les problemàtiques socials i en especial la solidaritat amb el Sarró, mostrant així una actitud proactiva davant dels moments que la nostra societat està vivint.
Etiquetes: