26 d'abril de 2024

Comencen les rebaixes d'estiu, amb descomptes que a Manlleu oscil·len entre el 20% i el 50%

Les rebaixes duraran fins al 31 d'agost

El Ter 1 de juliol de 2013 a les 19:09
Un aparador aquest dilluns a Manlleu
Aquest dilluns s'ha obert el període de les rebaixes d’estiu, amb descomptes importants que ja es poden acostar al 50% d’entrada. Els comerciants intenten pal·liar així un mal inici de la temporada, en què l’arribada tardana de la calor s’ha sumat a la crisi econòmica. Les rebaixes s’allarguen fins al 31 d’agost i hi ha "moltes oportunitats per als consumidors".

Sentim la president del MAB Manlleu, Sílvia Matavacas, que diu que "molts s’han esperat a les rebaixes perquè estan espantadets però seguim pensant que és molt d’hora, que s’hauria de començar el 15 de juliol".

El comerç català espera facturar uns 700 milions d'euros durant les rebaixes d'aquest estiu, un 10% per sota de l'any passat. El representant dels comerciants diuen que la xifra més repetida en els descomptes serà el 50%, tot i que les rebaixes de preus oscil·laran entre el 10% i el 70%. Sílvia Matavacas puntualitza que "aquests articles més rebaixats de preu solen correspondre a articles que no són d’aquesta temporada o bé models que queden molt solts" i a Manlleu "ens movem entre un 20% i un 50%".

Aquest primer dia hi ha hagut un moviment relatiu però "els clients sortiran beneficats que ara tot just comenci la calor, ja que les botigues estan plenes". Els comerciants esperen que, amb aquests descomptes, els consumidors "despertin", ja que el context social i econòmic segueix sent clarament de crisi.

Un aparador aquest dilluns al carrer del Pont

Cartell de descompte al carrer del Pont

Rètol de descompte al carrer de la Font

Cartell vist des de dins d'una botiga

Etiquetes: