25 d'abril de 2024

Els Nyerros de la Plana inclouen una Gimcana Solidària als actes del seu 15è aniversari

La jornada va culminar amb la bufada d'espelmes d'un pastís casteller

El Ter 2 de juliol de 2013 a les 17:45
Una imatge de la gimcana
La Colla Castellera Nyerros de la Plana van impulsar el passat dissabte una Gimcana Solidària coincidint amb el seu 15è aniversari. És una activitat que es va fer conjuntament amb el Banc d'Aliments de Manlleu.

Va tenir lloc a la plaça Fra Bernadí i la inscripció consistia en fer una donació en espècies al banc d'aliments de Manlleu (sacs d'arròs, llegums o llaunes) o pagant la voluntat (destinada a aquesta mateixa causa).

El president dels Nyerros, Arnau Miró, reconeix que esperaven "que vingués més gent, tot i que no van tenir temps de penjar gaire cartells però sí que la iniciativa es va donar a conèixer". Tot i així valoren que "va venir molta gent i van fer petites aportacions amb un paquet d’arròs o del que fos, com ara llaunes".

La gimcana va constar d’una quinzena de proves de temàtica castellera i les proves es van repartir entre les voltes de la plaça Fra Bernadí i la plaça de Dalt Vila. A la gimcana va haver-hi "força participació i donatius", i es fa l’entrega del material al banc dels aliments de Manlleu, El Sarró. La jornada va culminar amb la bufada d'espelmes d'un pastís casteller. Es va fer "un pastís d’aniversari de quatre pisos que representava un castell i van donar-ne a tothom qui volia de la plaça".
Etiquetes: