26 d'abril de 2024

Manlleu celebra la tercera edició de la Setmana de la Gent Gran

Entre les activitats destaca una mostra de puntaires, una visita teatralitzada al MIT i l'obra de teatre 'Tots a Roma'

El Ter 1 d'octubre de 2008 a les 17:33
Algunes de les persones grans presents a la inauguració de la setmana de la gent gran
Manlleu ha encetat aquest dimecres la tercera edició de la Setmana de la Gent Gran amb motiu del Dia internacional de la Gent gran que es celebrava l’1 d’octubre. L’acte d’inauguració s’ha fet a l’Hospital Sant Jaume. Els actes estan organitzats pel Consell Municipal de la Gent Gran de Manlleu. L’objectiu dels actes és sensibilitzar la ciutadania sobre els temes que afecten a aquest sector de la població.

L’acte inaugural de la setmana ha consistit en una sèrie de parlaments, el lliurament de trofeus per a totes les entitats organitzadores i un petit concert de violoncel. Aquest dijous es fa una conferència sobre l’envelliment actiu, a càrrec del doctor Joan Carles Rovira. Forma del cicle de conferències ‘Salut i Benestar a la comarca d’Osona’, que organitza Afadip. La xerrada pretén donar consells per afavorir un envelliment satisfactori.

Altres actes són una visita teatralitzada al Museu Industrial del Ter, una Mostra de puntaires i manualitats, dissabte a la tarda a la plaça Fra Bernadí, i la representació de l’obra de teatre “Tots a Roma”, a càrrec del grup Arrels de Roda de Ter. Com a cloenda de la setmana, diumenge se celebrarà el tradicional dinar de germanor amb ball de fi de festa per a tots els assistents. En aquest esdeveniment hi participen diferents entitats i també es rep el suport de patrocinadors dels petits comerços i entitats bancàries de Manlleu.

A l'inici de l'acte s'ha fet la lectura del manifest de la gent gran

L'acte s'ha fet a la sala d'actes de l'Hospital de Sant Jaume

La sala d'actes de l'Hospital Sant Jaume s'ha omplert per seguir l'acte inaugural

Les activitats de la Setmana continuen demà amb una conferència

Etiquetes: