25 d'abril de 2024

Els arquitectes col·legiats d'Osona podran formar-se a l'OPE de Manlleu

L'Ajuntament i la delegació a Osona del COAC han signat un conveni de col·laboració dins el projecte Innovadors

El Ter 9 de juliol de 2013 a les 18:16
L'alcalde de Manlleu, Pere Prat i el delegat del COAC a Osona, Miquel Sitjà donant-se la mà després de signar el conveni
Aquest migdia l'Ajuntament de Manlleu i la delegació a Osona del Col·legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya han signat un conveni de col·laboració en el marc del projecte Innovadors. D'aquesta manera, s'oferirà formació en l’àmbit de competències professionals als arquitectes de la delegació d'Osona del COAC.

Aquest conveni permetrà treballar de manera contínua i planificada amb els arquitectes osonencs. L'objectiu és millorara les habilitats dels col·legiats i aportar-los noves eines de recerca de feina. Segons el delegat del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (COAC) a Osona, Miquel Sitjà, "dels 8.000 arquitectes que hi ha col·legiats, només en treballen al voltant d'un 10%". Ha afegit que aquest any celebren 25 de la ubicació del Col·legi a Osona però que "no ho podem celebrar de la millor manera perquè, per exemple, dels 175.000 habitatges que s'edificaven fa uns anys, ara no se'n construieixen ni 1.000. A més a més, hi ha una pujada constant d'arquitectes".

L'Oficina de Promoció Econòmica (OPE) acollirà dues sessions formatives la propera setmana, els dies 17 i 24 de juliol. El primer dia es posarà en valor les competències que té cada arquitecte. El segon dia de treball s'aproparà als col·legiats a àrees desconegudes, convidar-los a ser creatius en altres sectors que potser desconeixen.

Per l'alcalde de Manlleu Pere Prat, la signatura d'aquest conveni és un gest positiu i un servei no només a la ciutat sinó també a la comarca. Prat ha dit que des de l'Ajuntament estan disposats a col·laborar amb altres col·legis.

L'alcalde de Manlleu, Pere Prat i el delegat del COAC a Osona, Miquel Sitjà signant el conveni

Etiquetes: