24 d'abril de 2024

Vic elaborarà un Pla Director per marcar les línies de la ciutat en temes de cooperació

Durant aquest octubre s'ha programat una exposició sobre l'Equdador i un cicle de cinema solidari

El Ter 2 d'octubre de 2008 a les 11:03
Carles Ordoñez, Gràcia Ferrer i Fabiola Mora en la presentació dels actes sobre cooperació
Vic elaborarà un Pla Director de Cooperació. De moment, s’ha iniciat el procés per realitzar-lo conjuntament entre el Consell Local de Cooperació de Vic i la Diputació de Barcelona. L’objectiu del pla director és marcar les línies mestres d’actuació en matèria de cooperació.

A banda d’aquest pla director, el Consell Local de Cooperació ha organitzat diverses activitats durant tot l’any per donar a conèixer la realitat de diferents països.

La primera és una exposició que s’inaugura aquest divendres a la tarda, centrada en Equador. La mostra es podrà veure al Centre Cívic Remei-Estadi i analitza la situació econòmica, històrica i social d’aquest país molt present a Vic, ja que els nouvinguts equatorians són la segona comunitat en nombre a la capital d’Osona. Paral•lelament també s’han organitzat tallers els dissabtes a la tarda. L’altra activitat programada és un cicle de cinema solidari.

Aquest segon film serà complementat amb una taula rodona. El tercer film en projectar-se serà el 19 d’octubre centrat en els drets dels infants i la pel•lícula ‘En el mundo a cada rato’. Aquesta projecció es complementarà amb una actuació musical amb el grup ‘Ritmes Gitanos’. L’objectiu és promoure la reflexió i el debat. Els tres films es projectaran els diumenges a la tarda al Centre Cívic Remei-Estadi i són gratuïts.
Etiquetes: