25 d'abril de 2024

Comença una campanya d'aparcament gratuït de bicicletes al pàrquing subterrani de Manlleu

L'empresa que gestiona el pàrquing diu que les dades d'ocupació "tenen una tendència positiva"

El Ter 19 de juliol de 2013 a les 19:06
El saxofonista de Manlleu Pep Poblet és la imatge de la campanya
Sota l'eslògan "Gaudeix de la plaça més xula d’Europa" el pàrquing de Manlleu posa places gratuïtes a disposició dels ciclistes que vulguin estacionar-hi la seva bicicleta.

Aquest nova campanya neix amb el suport de les xarxes socials i un sorteig al darrere. Si es tira una foto on apareguin bici i plaça Fra Bernadí i es penja al Facebook 'Manlleu m’agrada', s’entra a participar en un sorteig d’unes ulleres Oakley radar.

Xavier Cervera, el gerent de l’empresa D’Ausa Gestió d’Aparcaments, ha explicat que la iniciativa se suma als corrents europeus. El premi per participar ha estat cedit per Òptica Torrents, i Cervera afirma que l’establiment és "molt sensible a les necessitats dels manlleuencs i s’han volgut adherir a la campanya". Fins al 30 de setembre es podran enviar fotos per participar al sorteig. L'única restricció és que "els menors d'edat vagin acompanyats".

El pàrquing subterrani de Manlleu va començar a ser de pagament l’1 de desembre del 2011. Abans, el 23 de novembre, s’havia instal·lat el primer parquímetre i la zona blava de Manlleu és de pagament des del 12 de desembre del 2011. El primer any, gairebé 136.000 vehicles s’hi van aparcar. A l’espera de fer un nou recompte de dades, Xavier Cervera afirma que la tendència actual la consideren positiva.

Segons Cervera, "l’obertura de nous comerços fan que es dinamitzi el sector com a eix comercial". Opinen que les sinergies fan que l’evolució sigui "doblement positiva pel fet del moment que es viu, de crisi i de complicació però malgrat tot això estem satisfets". Els gestors del pàrquing afirmen que en el cas de la zona blava de pagament les dades estan "estabilitzades".
Etiquetes: