25 d'abril de 2024

El Sarró recull 22 kg de llet, galetes i cereals per a la campanya 'Ajuda'ns a créixer'

La pedregada de dissabte va obligar a tancar el punt de recollida situat al passeig del Ter

El Ter 23 de juliol de 2013 a les 12:29
Aliments al magatzem del Sarró ubicat al passeig del Ter
Sota el lema 'Ajuda’ns a créixer', el banc d’aliments "El Sarró: Manlleu Aliments Solidaris" va instal·lar aquest dissabte dos punts de recollida d’aliments. D’aquesta manera, l’organització va aprofitar les activitats del LliberCAT i la Mabiganga d’estiu per realitzar un acapte de productes concrets per als nens més desfavorits: llet, galetes i cereals.

Tot i així, també es va acceptar puntualment algun altre tipus d’aliment com pasta o llaunes de conserva. Es van recollir més de 20 kg tot i la gran pedregada que va caure a la tarda que va obligar a tancar el punt de recollida situat al passeig del Ter.

La recollida s’ha basat en l’aportació de cereals, llet i galetes perquè són els aliments que menys arriben al magatzem del Sarró. El que més hi ha són productes com pasta o llegums. La idea és organitzar més acaptes, tot i que encara no se n’ha confirmat cap. Des de Benestar Social es remarca que sempre es necessiten aliments ja que hi ha "força gent per atendre". Actualment més de 400 famílies manlleuenques reben el suport de les diverses entitats implicades en el projecte del Sarró. Muñoz valora el Sarró des que l’abril es va ubicar al passeig del Ter.

Des del banc d’aliments confiaven en una major afluència de gent a la tarda durant el LliberCAT però no va ser així perquè es va haver de suspendre a causa de la pluja. Tot i així, hi ha hagut manlleuencs i manlleuenques que s’han posat en contacte amb Benestar Social per poder fer el lliurament dels productes que volien donar aquest dissabte.
Etiquetes: