26 d'abril de 2024

Bona valoració de la Mabiganga d'Estiu, tot i la pedregada de dissabte a la tarda

Hi van parar una vintena d’estands d’establiments de moda, roba de la llar, llenceria, merceria, joieria o joguines

El Ter 24 de juliol de 2013 a les 11:17
Imatge de la Mbiganga d'Estiu d'enguany. Foto: Constanci Navarro - GFM
Tot i el mal temps d’aquest cap de setmana, el Manlleu Associació de Botiguers valora positivament la Mabiganga d’Estiu que es va fer dissabte a la tarda sota les voltes de la plaça Fra Bernadí. La pedregada que va caure a Manlleu dissabte a la tarda va impedir que la Mabiganga pogués començar exactament a l'hora prevista. Les parades es van muntar mitja hora més tard.

Hi van parar una vintena d’estands d’establiments de moda, roba de la llar, llenceria, merceria, joieria o joguines. Tots els productes que oferien estaven a preus molt rebaixats. La presidenta del MAB, Sílvia Matavacas, ha explicat a Ràdio Manlleu que no va anar al 100% però que estan sorpresos que tot i el mal temps va assistir-hi molta gent. Estan convençuts que si hagués fet bon temps hauria lluit més i hi hauria vingut més gent.

A la parada del MAB, es va fer la presentació de la Mabitargeta regal, una targeta per regalar, que es pot bescanviar a qualsevol dels establiments associats. A més a més, tots aquells clients que van aparcar el seu vehicle al pàrquing soterrat de la plaça Fra Bernadí van poder aparcar de 6 a 10 de la tarda per nomes 2 euros i mig.
Etiquetes: