24 d'abril de 2024

El número 152 de la revista El Ter ja és als quioscos i llibreries de Manlleu

La revista compta amb una novetat: la incorporació dels integrants del programa de Ràdio Manlleu “Els manatís a terra"

El Ter 25 de juliol de 2013 a les 12:08
Portada de la nova edició d'agost de la revista El Ter
Aquest divendres arribarà als quioscos i llibreries de Manlleu un nou número de la revista El Ter. El seu contingut segueix la línia dels darrers anys amb un repàs a l’actualitat manlleuenca i amb reportatges a fons de temes més atemporals. En l’elaboració de la revista El Ter hi participen una vintena de col·laboradors i persones vinculades a diverses entitats de Manlleu.

Per aquesta nova edició es compta amb una novetat: la incorporació dels integrants del programa de Ràdio Manlleu "Els manatís a terra".

Entre el contingut de la revista número 152 s’hi poden destacar diversos dossiers com el de la Festa Major, el dels 100 anys de l’Hospital Sant Jaume de Manlleu, un altre sobre el Club Patí Manlleu, el dossier de natura que aquesta vegada tracta sobre els pastors manlleuencs i un altre sobre el Cinema Sidney de Manlleu. Un dels atractius del reportatge són les fotografies que l’il·lustren en les quals es pot veure l’estat actual del Cinema Sidney.

Pel que fa al dossier dels 100 anys de l'Hospital Sant Jaume, es divideix en diferents apartats, entre els quals es parla de història de l’hospital, un altre apartat on s’entrevista a les monges carmelites i el cap de manteniment, i l’última part és una entrevista a la directora del centre M. Àngels Romeo.

El Ter ja es pot comprar a les llibreries i quioscos de Manlleu al preu de 4 euros.

El Ter ja es pot adquirir a qualsevol llibreria i quiosc de Manlleu

Etiquetes: