25 d'abril de 2024

Jon Hernández fa un bon paper a Sevilla

L'extremeny Dani Sánchez ha guanyat la Vuelta seguit del català Fran Zurita

El Ter 29 de juliol de 2013 a les 09:31
Foto d'arxiu. Jon Hernández a Cúellar
El ciclista Jon Hernández ha acabat en 26ena posició a la 8ena Challenge Vuelta a la Província de Sevilla d’aquest cap de setmana. El de Masies va formar part del grup de ciclistes escapats a la primera etapa però va perdre alguns segons per una enganxada.

A la segona i última etapa no va poder recuperar el temps perdut però s’ha mostrat molt content pel resultat i les bones sensacions. L’extremeny Dani Sánchez ha guanyat la Vuelta seguit del català Fran Zurita. Jon Hernández afirmava que estava molt content del resultat ja que va ser una prova complicada.

La prova, com el dia anterior en Dos Hermanas, va resultar intensa i viva, entre altres coses perquè just després de donar-se el tret de sortida s’escalava cap el vim de l’Alto de Castilleja de Guzmán i a continuació hi havia la priemra meta volant. Es tractava d’un inici de cursa molt dur pels corredors que havien de pujar un alt d’un desnivell del 5%. Un desenllaç que es va decidir pràcticament sobre la mateixa línia d’arribada.

Semblava que Zurita s’alçaria amb la victòria ja que el mateix ciclista ja u celebrava just abans d’entrar a meta però Sanchez no li va donar treva i amb un últim esforç agafava la roda del català i el superava sobre la línia d’arribada. Uns minuts més tard entrava Jon Hernández que respirava fons amb una prova que el mateix ciclista reconeixia que havia gaudit molt en aquesta prova. De fet afirmava que esta en un moment de forma molt bo i espera aprofitar-ho per fer algun podi a la categoria de sub- 23.
Etiquetes:
Esports