26 d'abril de 2024

Manlleu commemora el Dia Mundial dels Ocells

Els participants podran conèixer les espècies més habituals, curioses i interessants

El Ter 2 d'octubre de 2008 a les 20:34
Aquest dissabte tindrà lloc el gruix d’activitats programades.
Un reportatge fotogràfic d’un viatge ornitològic de Carles Martorell va encetar aquest dijous els actes de commemoració a Osona del Dia Mundial dels Ocells que es portaran a terme al Museu Industrial del Ter de Manlleu i al passeig del Ter. Aquesta efemèride es celebra per primera vegada a Osona amb diverses activitats i un objectiu clar; acostar els ocells i el seu entorn a tothom i conscienciar la població de les amenaces que pateixen i com es pot millorar el seu entorn.

Els participants podran conèixer les espècies més habituals, curioses i interessants. Aquest dissabte tindrà lloc el gruix d’activitats programades. Hi haurà visites guiades al riu Ter, una mostra d’anellament científic d’ocells, un concurs d’identificació, alliberament d’ocells salvatges i un taller de menjadores i caixes-niu. Totes les activitats estan obertes a tothom i són gratuïtes.

Les activitats estan organitzades conjuntament pel Grup de Naturalistes d’Osona, la delegació comarcal de la Institució Catalana d’Història a Osona, el Grup d’Anellament de Calldetenes i el Grup de Defensa del Ter. Les activitats tindran lloc al davant del Museu Industrial del Ter de Manlleu.

Blog Dia Mundial dels Ocells

Etiquetes: