26 d'abril de 2024

El vigatà Albert Orriols participa al ral.li Catalunya amb l'objectiu de ser un dels principals pilots estatals

L’objectiu de l’osonenc és quedar entre els tres primers pilots de l’estat espanyol

El Ter 3 d'octubre de 2008 a les 11:26
Albert Orriols
El Ral.li Catalunya-Costa Daurada aixeca el teló aquest divendres. La prova que es disputa a les comarques tarragonines, comptarà amb la presència d’un osonenc, el pilot de Vic Albert Orriols. L’osonenc afronta la prova després de guanyar el ral.li de Cassà, puntuable per al campionat català. Ho farà amb un Peugeot 206 Worl Ral.li Car amb l’objectiu de fer quilòmetres per afrontar el tram final del campionat català.

Albert Orriols afronta la prova amb una nova configuració electrònica al seu cotxe, que va donar molt bon rendiment al ral.li de Cassà. En les dues últimes edicions, Orriols ja havia participat al Catalunya, però amb Mitsubishi i Subaru. Aquest any lluirà el dorsal 62 i espera anar de menys a més, tot i utilitzar un compost de pneumàtics diferent.

L’objectiu de l’osonenc és quedar entre els tres primers pilots de l’estat espanyol. Al ral.li n’hi participen 18. El Catalunya-Costa Daurada compta amb 353 quilometres cronometrats. Els trams són La Mussara, Querol, el Montmell, el Priorat-La Ribera d’Ebre, Les Garrigues i La Llena, que pot ser decisiu ja que el tros final estarà molt brut. També es faran els trams de Riudecanyes, Santa Marina i La Serra d’Almos.

A la prova també hi participen els osonencs Joan Font i Antoni Gibert.
Etiquetes:
Esports