25 d'abril de 2024

La marxa "Pedalem per la independència" passa per Osona

Es tracta de l’etapa número 7 de les 41 que hi han fins el 10 de setembre

El Ter 7 d'agost de 2013 a les 13:40
El logo de "Pedalem per la independència"
La marxa reivindicativa "Pedalem per la independència", que recorre totes les comarques de Catalunya des de l’1 d’agost i fins al 10 de setembre, recorre la comarca d’Osona.

Aquest dimecres les 9 del matí la marxa ha sortit de Ripoll i passa per Manlleu. Després, la ruta farà parada a Vic, on a la tarda visitarà el Museu Episcopal acompanyats de membres de l’Assemblea de la comarca. La ruta d’aquest dimecres és de Ripoll a Vic i es tracta de l’etapa número 7 de les 41 que hi han fins el 10 de setembre.

Des de l’organització estan oberts a tothom qui s’hi vulgui afegir pel camí, però demanen que per motius de seguretat s’inscriguin pel web http://www.pedalemperlaindependencia.cat/. El projecte vol ser un acte reivindicatiu, però a la vegada vol ser una manera també de gaudir del territori durant 40 dies.

La majoria d’etapes passen per carreteres secundàries asfaltades, tot i que també per zones verdes i camins de terra. Els recorreguts estan pensats per pedalar per ciutats i capitals de tot Catalunya amb l’objectiu de tenir més visibilitat.
Etiquetes:
Política Municipal