26 d'abril de 2024

La Fes-te Jove de Manlleu amplia el període de recollida de productes per El Sarró

Un dels organitzadors, Aleix Rifà, explica que "ja tenim sis caixes plenes"

El Ter 8 d'agost de 2013 a les 13:33
Imatge d'arxiu del Cantabars, acte central de la Fes-te Jove de Manlleu
La Fes-te Jove de Manlleu havia de tancar avui la recollida de productes pel Banc d’Aliments El Sarró. Però les expectatives s’han vist superades. Davant la bona resposta dels manlleuencs més joves, els organitzadors han decidit allargar la recapta durant tots els actes dels 10 dies que dura la Fes-te Jove.

Un dels organitzadors, Aleix Rifà, explica que "ja tenim sis caixes plenes". Aquesta és la primera edició que la Fes-te Jove de Manlleu s’havia plantejat la recollida d’aliments. De fet, s’ha sumat a la recapta que fa de manera permanent el Casal Popular Boira Baixa de Manlleu. L’organització també s’ha mostrat especialment satisfeta perquè la demanda d’aliments de llet i galetes està complint.

El recull d’aliments, per cert, ha estat paral.lel fins avui a les inscripcions per al Cantabars de demà. Un Cantabars que, segons Rifà, és l’any que les inscripcions han anat més ràpid i "qui no s'afanyi per comprar-la avui segurament es quedarà sense samarreta".

Des de la Fes-te Jove han confirmat que ja tenen uns 1.700 inscrits per al Cantabars de demà. Els gots de l’edició d’aquest any tindran un nou disseny i portaran un lema en contra del sexisme. Per l’elaboració dels gots hi han col.laborat interns de l’Hospital de Sant Jaume de Manlleu.
Etiquetes: