25 d'abril de 2024

Les reformes del nou accés amb zona verda del Municipal estan a punt d'acabar

pel derbi entre el Manlleu i el Vic de Copa Catalunya de diumenge també hi hauran els vestidors reformats

El Ter 8 d'agost de 2013 a les 13:44
Estat actual de les obres. A la part groga hi haurà l'escut del Manlleu pintat // Guillem Moral
Les reformes del nou accés amb zona verda a l’Estadi Municipal de futbol de Manlleu estan a la seva fase final. Les obres, que van començar a mitjans de juny, permetran disposar de noves taquilles i un nou accés al Camp municipal d'Esports. Les diferents actuacions incloses dins aquestes millores d’accessos es realitzen amb personal de la Brigada Municipal. El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Manlleu, Pep Mas, indica que pel derbi entre el Manlleu i el Vic de Copa Catalunya de diumenge també hi hauran els vestidors reformats i la nova taquilla d’entrada ja s’utilitzarà.

De totes maneres, encara faltaran els últims retocs que per l’inici de lliga a finals d’agost ja estaran resolts. Aquestes obres d’accés van lligades també a l'obertura del nou espai verd de gairebé 7000m2 ubicat entre el camp i el passeig del Ter. Per això, quan s’hagi acabat es procedirà a plantar gespa a l’espai de davant les taquilles.

Les noves zones verdes es destinaran a un ús públic, i serviran per embellir i millorar el passeig del Ter. La resta de reformes també s’han adaptat a les necessitats del club de futbol l’Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu.
Etiquetes: